MIRËSEVINI NË AGJENSINË AMA

Agjensia “Ama Travel & Tours” me një aktivitet mbi 25 vjeçar në tregun shqiptar, vjen për klientët e saj me dy shërbimet kryesore: agjensi turistike dhe kembim valutor. Tek ne do të gjeni një shërbim të shpejtë, korrekt dhe përherë në dispozicionin tuaj, për t’ju informuar rreth ofertave apo kursit të kembimit. Besojani udhëtimin tuaj agjenisë sonë, sepse për ne klienti vjen gjithmonë i pari.

MonedhaBlerjeShitje
USD92.893.8
EUR99.7100.6
GBP117.4118.8
CHF104.4105.7
CAD66.968.7
AUD60.862.5
-USD-EUR1078
-EUR-USD1068

SEPSE ME AMA UDHËTONI MË SHPEJTË DHE MË LIRË

Tek ne do të gjeni bileta për udhëtime brenda dhe jashtë vendit, komoditet në mjetet e transportit si edhe çmimet më të favorshme në treg. Bëjeni udhëtimin tuaj të paharruar, vetëm me “Ama Travel & Tours”.

Transferta Parash

Ofrojmë transferta parash të sigurta dhe të shpejta përmes shërbimit të cilësorë Western Union. Na besoni transfertat tuaja.

Bileta Autobusi

Udhëtime në rrugë tokësore me autobusët më komodë drejt vendeve të rajonit me çmimet më të mira në treg.

Bileta Avioni

Udhëtime në rrugë ajrore nga aeroporti “Nënë Tereza” drejt të gjithë shteteve brenda dhe jashtë kontinentit.

Bileta Trageti

Udhëtime në rrugë ujore nga portet e Durrësit dhe Vlorës, me tragetet më të sigurtë drejt të gjitha vendeve fqinjve.

null

Destinacione Të Shumta

Udhëtime drejt të gjitha shteteve brenda dhe jashte rajonit me paketat më ekonomike.

Këmbime Të Sigurta

Këmbimet në pikat tona janë tërësisht të sigurta dhe të vezhguara nga kamerat e sigurisë.

Shpejtësi

Përherë në dispozicionin tuaj për një shërbim korrekt këmbimi nga ana e stafit tone.

Besueshmëri

Vlerësojmë besimin që ju keni tek ne, ndaj sigurojmë një praktikë pune të një niveli të lartë.

Përfitoni ofertat e agjensisë tonë për sezonin e verës

Udhëtime drejt shteteve si: Itali, France, Gjermani dhe vendeve perëndimore çdo ditë. Përjetoni pushimet më fantastike drejt destinacioneve më të pëlqyera nga turistët dhe me çmimet më të mira. Për më tepër informacion rreth shërbimeve që ne ofrojmë, na kontaktoni.