Këmbim valutor

Shërbimi i këmbimit valutor në çdonjërën nga pikat tona, i sigurtë, i shpejtë dhe përherë në dispozicionin tuaj.

Transferta Parash

Ofrojmë transferta parash të sigurta dhe të shpejta përmes shërbimit të cilësorë Western Union. Na besoni transfertat tuaja.

Bileta autobusi

Udhëtime në rrugë tokësore me autobusët më komodë drejt vendeve të rajonit me çmimet më të mira në treg.

Bileta avioni

Udhëtime në rrugë ajrore nga aeroporti “Nënë Tereza” drejt të gjithë shteteve brenda dhe jashtë kontinentit.

Bileta trageti

Udhëtime në rrugë ujore nga portet e Durrësit dhe Vlorës, me tragetet më të sigurtë drejt të gjitha vendeve fqinjve.

Pagesa

Tek AMA mund të kryeni pagesa si ukd, ukt, osshe, gjoba, albtelecom, rimbushje telefonike, abonime të ndryshme.

Siguracione

Pranë zyrave tona mund të blini siguracionin e makinës,siguracionin e shëndetit,të pajisjeni me karton jeshil,kufitarë.

Agjensi Turistike

Tek ne mund të rezervoni paketa të ndryshme turistike drejt destinacioneve më të kërkuara në të gjitha sezonet.